Hedgeley House

Hedgeley House is a strong statement of quality and refinement. The facade features a recessed polished concrete band that runs horizontally along the ground floor, which helps to accentuate the upper floors.

The large full-height windows leading out to the balconies are met with climbing landscape screens to perfectly balance the ingress of light with a lush outlook on welcoming greenery. The outdoor entertainment space gives residents a seamless connection to the outside environment as the full-height windows open up the flow of the living area into one continuous space.



Website: http://hedgeleyhousegleniris.com.au/

Project Details

Location

Glen Iris, Melbourne

21

Apartments

Completion date

2019

Sustainability

6.9 NatHERs Energy Rating
Double Glazing
Water Storage