CAMBERWELL MULTI-GENERATIONAL house

A multi-generational home consisting of 3 apartments for 3 families all in one building, that embraces family & togetherness. Each household has an individually tailored home brought together under one roof via shared communal zones such as the grand entry foyer, pool, outdoor kitchen, basement garage, gym and cinema. The design aims to strike a balance between being together yet separate, mediating the chaos & quiet of modern life. 

Curved contours of the facade move with the land & light, softened by chamfering edges & heralded by a grand lobby entrance that moderates public from private, & links dwellings together. Separate levels and pushing & pulling between forms define each home. 

Want to find out more or have a project you’d like to discuss?

Project Details

Location

Camberwell, VIC

Multi-Generational House

Solar System
Double Glazing
Pool
3 Seperate dwellings
Movie room
Built in Study Desks
Basement Garage
Open Plan living
Lobby
Shared Communal Outdoor Kitchen & Pool

Completion date

2020

Share

Want to see more? Check out these similar projects.