Project Description

With an understated, setback ground floor and a weightless cantilevered upper form, Curate’s sophisticated and layered architecture delivers an undeniable strength and presence to the streetscape. The philosophy of the building’s design is driven by beautiful and refined subtleties.



It is from the fusion of dimensional paneling, voluminous double height voids and shifting junctions of materiality that this distinctive and longevous project is created. Form and function gracefully harmonise through Curate, where spaces are just as aesthetically rich as they are practical – the glorious result of design that has been considered to the highest degree.


Curate was inspired by a desire to embrace simplicity and purity. As residents journey through the building, they’ll find that the robust, private shell of the exterior shed its layers into warm, inviting minimalistic interiors – including the double height lobby void with a skylight that allows the energy of the outside transcend in.

The three and four bedroom residences are inundated with natural light via eastern and northern aspects. Light passes through oversized windows which are seamlessly inset within raw expanses of concrete. Homes look onto the north-facing gardens, making for tranquil settings to retreat and rejuvenate.

It is the intricate details and closely measured design decisions that transform a space into a home. With both liveability and aesthetic pleasure in mind, a number of notable implementations have been found throughout the entirety of the residence. These collectively elevate Curate to a supreme standard of modern residential living.



From the choice of stone that sets the tone in the kitchen and bathroom settings, the oak floorboards in the common areas, to the more specific details seen in the joinery and storage – attention and dedication to quality design is seen at every turn.

For more information on Curate, visit: https://www.curateresidences.com.au